Fource het land in met Automotive Expo beurs

Onderdelendistributeur Fource automotive source houdt samen met haar grossiers de Automotive Expo beurs met als thema ‘Werkplaats van de Toekomst’. In het najaar van 2019 vindt Automotive Expo twee keer plaats, namelijk in Eindhoven op 16 tot en met 18 september en in Rotterdam van 11 tot en met 13 november. 

'Politiek moet toegang voertuigdata in wetgeving verankeren'

Automotive Expo staat in het teken van het thema ‘Werkplaats van de Toekomst’. De garagist wordt meegenomen in een reis naar de toekomst. Hij wordt voorgelicht over de toekomst van de branche, waarbij veel aandacht uitgaat naar de innovaties. Daarmee samenhangend wordt de nieuwste high-end werkplaatsequipment gepresenteerd. Ook staan tijdens het evenement, met als ondertitel ‘Ready for the Future’, de online klantoriëntatie, de geconnecteerde werkplaats, garageformules en opleidingen centraal. 

“Met dit evenement willen we onze klant klaarstomen voor de toekomst. Door hem te laten zien waar hij nu in kan investeren om straks klaar te zijn voor nieuwe technieken en klanten. Hierbij leggen we niet alleen de nadruk op onderdelen, wat onze business is, maar ook op de door ons ondersteunde garageformules, garage management software, equipment en kennis”, vertelt Johan van der Hoeven (foto), sales directeur van Fource en de grossiers. Er worden diverse kennissessies en workshops georganiseerd.. Er is uitgebreid gelegenheid om met collega-garagisten en adviseurs van de grossiers en leveranciers van gedachten te wisselen, zowel bij de gratis hapjes en drankjes, als tijdens de afterparty. 

Van 16 t/m 18 september is Het Klokgebouw in Eindhoven het podium voor de Automotive Expo. Daarna trekt de karavaan vervolgens van 11 t/m 13 november naar de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam. De grossiersbedrijven GHS, Heijl, APS en AOC, samen met distributeur Fource automotive source zijn dit jaar de gastheren. In 2020 zal de Automotive Expo doorreizen naar het noorden, oosten en midden van Nederland. 

Fource het land in met Automotive Expo beurs - Automobielmanagement.nl

Fource het land in met Automotive Expo beurs

Onderdelendistributeur Fource automotive source houdt samen met haar grossiers de Automotive Expo beurs met als thema ‘Werkplaats van de Toekomst’. In het najaar van 2019 vindt Automotive Expo twee keer plaats, namelijk in Eindhoven op 16 tot en met 18 september en in Rotterdam van 11 tot en met 13 november. 

'Politiek moet toegang voertuigdata in wetgeving verankeren'

Automotive Expo staat in het teken van het thema ‘Werkplaats van de Toekomst’. De garagist wordt meegenomen in een reis naar de toekomst. Hij wordt voorgelicht over de toekomst van de branche, waarbij veel aandacht uitgaat naar de innovaties. Daarmee samenhangend wordt de nieuwste high-end werkplaatsequipment gepresenteerd. Ook staan tijdens het evenement, met als ondertitel ‘Ready for the Future’, de online klantoriëntatie, de geconnecteerde werkplaats, garageformules en opleidingen centraal. 

“Met dit evenement willen we onze klant klaarstomen voor de toekomst. Door hem te laten zien waar hij nu in kan investeren om straks klaar te zijn voor nieuwe technieken en klanten. Hierbij leggen we niet alleen de nadruk op onderdelen, wat onze business is, maar ook op de door ons ondersteunde garageformules, garage management software, equipment en kennis”, vertelt Johan van der Hoeven (foto), sales directeur van Fource en de grossiers. Er worden diverse kennissessies en workshops georganiseerd.. Er is uitgebreid gelegenheid om met collega-garagisten en adviseurs van de grossiers en leveranciers van gedachten te wisselen, zowel bij de gratis hapjes en drankjes, als tijdens de afterparty. 

Van 16 t/m 18 september is Het Klokgebouw in Eindhoven het podium voor de Automotive Expo. Daarna trekt de karavaan vervolgens van 11 t/m 13 november naar de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam. De grossiersbedrijven GHS, Heijl, APS en AOC, samen met distributeur Fource automotive source zijn dit jaar de gastheren. In 2020 zal de Automotive Expo doorreizen naar het noorden, oosten en midden van Nederland.