AutoZeker is het autoverzekeringspakket van Centraal Beheer speciaal voor autobedrijven. Hiermee kunnen zij zowel de zakelijke als de particuliere klant die een auto koopt direct een aantrekkelijke autoverzekering aanbieden. Centraal Beheer gaat in nauwe samenwerking met de Stichting Vakgarage de autobedrijven vanaf november aansluiten op AutoZeker. De verkopers volgen daartoe een opleiding die wordt afgesloten met een examen.

Vishal Durgaram, voorzitter van de Stichting Vakgarage: “Wij willen de klant in alle facetten van het invullen van hun mobiliteitsbehoefte bedienen. Daar hoort bij het kopen van een auto ook het verzekeren daarvan bij. Tegelijkertijd is het altijd onze doelstelling om de bij ons aangesloten bedrijven zo veel mogelijk te ontlasten. Met Centraal Beheer hebben wij een gerenommeerde partner gevonden die deze behoefte op een moderne en voor alle partijen efficiënte manier kan invullen. Wij hebben hoge verwachtingen van deze samenwerking.”

Karina Buiting-van Bokhorst, accountmanager Mobiliteit bij Centraal Beheer: “Met het AutoZeker pakket verkoopt het autobedrijf zelf een verzekeringspolis aan zijn klanten. Daarmee creëer je schadesturing en klantenbinding. Wij zien dat mensen voor schadeherstel graag terug willen naar het autobedrijf waar ze hun auto hebben gekocht. Dat voelt vertrouwd. Bovendien hebben ze dan als er iets mis is één vertrouwd aanspreekpunt.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding