ProMedia Group (PMG) is in 2010 opgericht en groeit snel als uitgever van business-to-business vakbladen in de sectoren verkeer, mobiliteit, transport en logistiek. Met marktleidende titels zoals Nieuwsblad Transport, SpoorPro, TankPro, Schuttevaer en Automobiel Management worden dagelijks duizenden directeuren, managers, ondernemers en andere professionals op de hoogte gehouden van ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Ook organiseert ProMedia Group hoogwaardige internationale congressen en vakbeurzen in de sectoren waarin zij actief is. Voorbeelden zijn het grote internationale railevenement RailTech Europe, Havendebat Rotterdam, het MaaS Congres, de Tankstation Vakbeurs en het Multimodaal Event.

Opsteker

Algemeen directeur Joan Blaas (foto) van ProMedia Group: “Dit is de vijfde keer dat we een FD Gazellen award winnen. Dat is mooi en vooral een mooie opsteker voor onze mensen die zich vol overgave inzetten voor vakjournalistiek en spraakmakende conferenties en beurzen in de verkeer-, mobiliteit- en transportsector.”