TomTom verwacht nu over heel 2019 een omzet te draaien van rond de 700 miljoen euro waarvan 425 miljoen van locatie-technologie.
Vandaag de dag rijden er meer dan één miljoen voertuigen met TomTom ADAS-technologie in de hele wereld rond. De technologie van het Amsterdamse bedrijf is nu ook geïntegreerd in Microsoft Connected Vehicle Platform. Oprichter en CEO Harold Goddijn geeft in zijn gebruikelijke toelichting echter geen nadere feitelijke informatie over de activiteiten of ontwikkelingen van de groep.

De cijfers werden op de beurs afgestraft met een koersdaling. TomTom lijkt met de omzetdaling een stuk slechter te presteren omdat het over het voorafgaande kwartaal nog 12 procent groei kon rapporteren. Bij die gelegenheid werd ook nog een omzetdoel van minstens 700 miljoen genoemd, nu is dat rond de 700 miljoen geworden.