Jaguar Land Rover NL positief gestemd

“Jaguar Land Rover ziet het zeker niet somber in. Ingaan op exacte verkoopcijfers doen we niet maar we hebben op dit moment nog steeds 21 Jaguar Land Rover verkooppunten in Nederland.’’ Dat zegt Aldo van Troost, manager Jaguar Land Rover Nederland, desgevraagd tegen Automobiel Management.

Hij reageert daarmee op de verkoopcijfers over de maand november en over de eerste elf maanden van Jaguar en Land Rover. De afgelopen maand verkocht Jaguar, zoals gemeld, 105 auto’s vergeleken met 666 in november 2018. Over de periode tot eind november komt Jaguar op 894 tegen 1.975 vorig jaar. Land Rover verkocht in november 83 nieuwe auto’s en 130 in dezelfde maand vorig jaar. Bij dit merk komt de teller over elf maanden in 2019 uit op 1.269 stuks en in 2018 op 1.623 exemplaren.

Verbaasd

Van Troost is toch ‘enigszins verbaasd’ dat AM naar de situatie vraagt. “Het feit dat JLR een commitment heeft gegeven om tegen 2020 op alle Jaguar en Land Rover modellen een vorm van elektrificatie aan te kunnen bieden (EV, PHEV of MHEV) geeft naar mijn mening duidelijk aan dat Jaguar en Land Rover klaar zijn voor de toekomst. Vergeet ook niet dat de Jaguar I-PACE nog steeds de 2019 World Car of the Year is en nog dit jaar leverbaar met slechts 4 procent bijtelling.”

Jaguar Land Rover NL positief gestemd - Automobielmanagement.nl

Jaguar Land Rover NL positief gestemd

“Jaguar Land Rover ziet het zeker niet somber in. Ingaan op exacte verkoopcijfers doen we niet maar we hebben op dit moment nog steeds 21 Jaguar Land Rover verkooppunten in Nederland.’’ Dat zegt Aldo van Troost, manager Jaguar Land Rover Nederland, desgevraagd tegen Automobiel Management.

Hij reageert daarmee op de verkoopcijfers over de maand november en over de eerste elf maanden van Jaguar en Land Rover. De afgelopen maand verkocht Jaguar, zoals gemeld, 105 auto’s vergeleken met 666 in november 2018. Over de periode tot eind november komt Jaguar op 894 tegen 1.975 vorig jaar. Land Rover verkocht in november 83 nieuwe auto’s en 130 in dezelfde maand vorig jaar. Bij dit merk komt de teller over elf maanden in 2019 uit op 1.269 stuks en in 2018 op 1.623 exemplaren.

Verbaasd

Van Troost is toch ‘enigszins verbaasd’ dat AM naar de situatie vraagt. “Het feit dat JLR een commitment heeft gegeven om tegen 2020 op alle Jaguar en Land Rover modellen een vorm van elektrificatie aan te kunnen bieden (EV, PHEV of MHEV) geeft naar mijn mening duidelijk aan dat Jaguar en Land Rover klaar zijn voor de toekomst. Vergeet ook niet dat de Jaguar I-PACE nog steeds de 2019 World Car of the Year is en nog dit jaar leverbaar met slechts 4 procent bijtelling.”