Morgen Maas Congres 2020

De keuzes in mobiliteit groeien met de dag. De ontwikkeling van Mobility as a Service (MaaS) zit in een stroomversnelling. Het wordt steeds duidelijker welke concrete uitdagingen er liggen op weg naar grootschalige toepassing van Mobility as a Service (MaaS).

Praat, denk en discussieer mee tijdens het MaaS Congres op 3 maart 2020. U bent van harte uitgenodigd in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. Doel van de dag is oplossingen zoeken, partijen bij elkaar brengen en organisaties voorbereiden. Want dat MaaS de mobiliteitswereld op z’n kop zet, is duidelijk.

Praktijkvoorbeelden

Verschillende keynotesprekers geven de aftrap van het MaaS Congres 2020. Daarna kunnen deelnemers naar vier verschillende parallelsessies. Tal van sprekers delen hier inzichten, onderzoeksresultaten en praktijkvoorbeelden. Een rondetafeldiscussie maakt ook deel uit van het programma. In de breaks hebben deelnemers de mogelijkheid om te netwerken en stands van exposanten te bezoeken.

U bepaalt zelf welk programma-onderdeel u gedurende het event volgt, tijdens de pauzes is er de mogelijkheid om te wisselen van podium.

https://www.maascongres.nl/programma-2020/

Morgen Maas Congres 2020 - Automobielmanagement.nl

Morgen Maas Congres 2020

De keuzes in mobiliteit groeien met de dag. De ontwikkeling van Mobility as a Service (MaaS) zit in een stroomversnelling. Het wordt steeds duidelijker welke concrete uitdagingen er liggen op weg naar grootschalige toepassing van Mobility as a Service (MaaS).

Praat, denk en discussieer mee tijdens het MaaS Congres op 3 maart 2020. U bent van harte uitgenodigd in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. Doel van de dag is oplossingen zoeken, partijen bij elkaar brengen en organisaties voorbereiden. Want dat MaaS de mobiliteitswereld op z’n kop zet, is duidelijk.

Praktijkvoorbeelden

Verschillende keynotesprekers geven de aftrap van het MaaS Congres 2020. Daarna kunnen deelnemers naar vier verschillende parallelsessies. Tal van sprekers delen hier inzichten, onderzoeksresultaten en praktijkvoorbeelden. Een rondetafeldiscussie maakt ook deel uit van het programma. In de breaks hebben deelnemers de mogelijkheid om te netwerken en stands van exposanten te bezoeken.

U bepaalt zelf welk programma-onderdeel u gedurende het event volgt, tijdens de pauzes is er de mogelijkheid om te wisselen van podium.

https://www.maascongres.nl/programma-2020/