VW gaat ID.3 deze zomer ook in NL leveren

Volkswagen hoopt de eerste exemplaren van de all-electric ID.3 deze zomer af te kunnen leveren. Dat geldt ook voor gegadigden in Nederland: ‘’We verwachten de ID.3 1st Edition in de zomer te kunnen leveren aan de klanten die de auto gereserveerd hebben. Er is veel interesse voor de auto, we hebben enkele duizenden reserveringen. Mensen die belangstelling hebben, kunnen zich nog inschrijven voor de wachtlijst op volkswagen.nl,’’ zegt PR-manager Luuk Hoogezand van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen en MAN.  

Volkswagen parkeert duizenden nieuwe ID3-auto’s

Volkswagen heeft eind vorige maand als eerste de fabriek in het Duitse Zwickau, die volledig is omgebouwd voor de ID.3, weer in bedrijf gesteld. De autofabrikant heeft inmiddels meer dan 37.000 reserveringen binnen maar denkt er door de coronabeperkingen voorlopig niet meer dan 30.000 te leveren. Directeur Jűrgen Stackmann heeft laten weten dat de wachtenden vanaf 17 juni het nieuwe model daadwerkelijk kunnen kopen. 

De ID.3 is het eerste model van het nieuwe all-electric ID merk dat Volkswagen aan de stal heeft toegevoegd. Met die serie hoopt de groep haar doelstelling om in 2025 minstens een miljoen EV’s per jaar te verkopen waar te maken. De ‘3’ komt alleen op de markt in Europa en wordt gezien als een belangrijke concurrent voor Model 3 van Tesla. In Noord-Amerika worden andere modellen met het ID-merk gepland.

VW gaat ID.3 deze zomer ook in NL leveren - Automobielmanagement.nl

VW gaat ID.3 deze zomer ook in NL leveren

Volkswagen hoopt de eerste exemplaren van de all-electric ID.3 deze zomer af te kunnen leveren. Dat geldt ook voor gegadigden in Nederland: ‘’We verwachten de ID.3 1st Edition in de zomer te kunnen leveren aan de klanten die de auto gereserveerd hebben. Er is veel interesse voor de auto, we hebben enkele duizenden reserveringen. Mensen die belangstelling hebben, kunnen zich nog inschrijven voor de wachtlijst op volkswagen.nl,’’ zegt PR-manager Luuk Hoogezand van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen en MAN.  

Volkswagen parkeert duizenden nieuwe ID3-auto’s

Volkswagen heeft eind vorige maand als eerste de fabriek in het Duitse Zwickau, die volledig is omgebouwd voor de ID.3, weer in bedrijf gesteld. De autofabrikant heeft inmiddels meer dan 37.000 reserveringen binnen maar denkt er door de coronabeperkingen voorlopig niet meer dan 30.000 te leveren. Directeur Jűrgen Stackmann heeft laten weten dat de wachtenden vanaf 17 juni het nieuwe model daadwerkelijk kunnen kopen. 

De ID.3 is het eerste model van het nieuwe all-electric ID merk dat Volkswagen aan de stal heeft toegevoegd. Met die serie hoopt de groep haar doelstelling om in 2025 minstens een miljoen EV’s per jaar te verkopen waar te maken. De ‘3’ komt alleen op de markt in Europa en wordt gezien als een belangrijke concurrent voor Model 3 van Tesla. In Noord-Amerika worden andere modellen met het ID-merk gepland.