ANWB komt met garantielabel bij aankoop occasion

De ANWB hoopt leden met de introductie van een nieuw occasionlabel meer zekerheid te bieden bij de aanschaf van een gebruikte auto. De vereniging roept speciaal geselecteerde bedrijven die occasions aanbieden op hun auto’s van dit label te voorzien. Het kersverse label biedt zes maanden garantie op de auto en neemt voor de koper, die aanspraak maakt op de garantie, de zorg van de claim uit handen.

Occasionmarkt handhaaft hoge niveau in april: +8%

Moeizame garantieonderhandelingen en vervelende garantiebepalingen zijn veelgehoorde klachten van ANWB-leden. De komst van het label moet deze wrijving tussen tussen koper en verkoper voorkomen. Autotrust neemt deze taak op zich en gaat klant en verkoper helpen. De ANWB wil het label aan het einde van dit jaar introduceren. Dit label is volgens de vereniging een volgende stap in de service aan leden in het vinden van een goede en betrouwbare occasion.

ANWB komt met garantielabel bij aankoop occasion - Automobielmanagement.nl

ANWB komt met garantielabel bij aankoop occasion

De ANWB hoopt leden met de introductie van een nieuw occasionlabel meer zekerheid te bieden bij de aanschaf van een gebruikte auto. De vereniging roept speciaal geselecteerde bedrijven die occasions aanbieden op hun auto’s van dit label te voorzien. Het kersverse label biedt zes maanden garantie op de auto en neemt voor de koper, die aanspraak maakt op de garantie, de zorg van de claim uit handen.

Occasionmarkt handhaaft hoge niveau in april: +8%

Moeizame garantieonderhandelingen en vervelende garantiebepalingen zijn veelgehoorde klachten van ANWB-leden. De komst van het label moet deze wrijving tussen tussen koper en verkoper voorkomen. Autotrust neemt deze taak op zich en gaat klant en verkoper helpen. De ANWB wil het label aan het einde van dit jaar introduceren. Dit label is volgens de vereniging een volgende stap in de service aan leden in het vinden van een goede en betrouwbare occasion.