Bovemij: coronakorting op jaarpremie

Bovemij komt met een derde coronasteunmaatregel voor zakelijke klanten: een korting op de jaarpremie. De totale omvang van de ondersteuning die de verzekeringstak van Bovag biedt is nu al ruim 10 miljoen euro. In maart bood Bovemij al een eerste pakket aan steunmaatregelen met onder andere juridische bijstand en hulp bij liquiditeitsproblemen.

Ook gratis Mobi-ID voor klanten van Bovemij, viaBOVAG en RDC, en daarnaast gratis viaBOVAG.nl voor alle Bovag-leden maakten onderdeel uit van het eerste steunpakket. Daarna lanceerde Bovemij een hulppakket speciaal voor verhuurbedrijven en werd de actie op viaBOVAG.nl verlengd tot het einde van het jaar.

Derde pakket

Nu lanceert de verzekeringstak van Bovag een derde pakket met coronahulp voor zakelijke klanten in de vorm van een speciale korting op de jaarpremie. Mas van Steenis, CCO bij Bovemij: “Juist in deze periode willen wij er voor onze klanten zijn en een wezenlijke bijdrage leveren. Dat doen we door al onze klanten die in 2021 een zakelijk schadeverzekeringspakket (garagepolis of wagenparkverzekering) bij Bovemij afnemen een eenmalige korting op de jaarpremie te verlenen.”

Bovemij: coronakorting op jaarpremie - Automobielmanagement.nl

Bovemij: coronakorting op jaarpremie

Bovemij komt met een derde coronasteunmaatregel voor zakelijke klanten: een korting op de jaarpremie. De totale omvang van de ondersteuning die de verzekeringstak van Bovag biedt is nu al ruim 10 miljoen euro. In maart bood Bovemij al een eerste pakket aan steunmaatregelen met onder andere juridische bijstand en hulp bij liquiditeitsproblemen.

Ook gratis Mobi-ID voor klanten van Bovemij, viaBOVAG en RDC, en daarnaast gratis viaBOVAG.nl voor alle Bovag-leden maakten onderdeel uit van het eerste steunpakket. Daarna lanceerde Bovemij een hulppakket speciaal voor verhuurbedrijven en werd de actie op viaBOVAG.nl verlengd tot het einde van het jaar.

Derde pakket

Nu lanceert de verzekeringstak van Bovag een derde pakket met coronahulp voor zakelijke klanten in de vorm van een speciale korting op de jaarpremie. Mas van Steenis, CCO bij Bovemij: “Juist in deze periode willen wij er voor onze klanten zijn en een wezenlijke bijdrage leveren. Dat doen we door al onze klanten die in 2021 een zakelijk schadeverzekeringspakket (garagepolis of wagenparkverzekering) bij Bovemij afnemen een eenmalige korting op de jaarpremie te verlenen.”