Volkswagen e-up toch weer leverbaar, wel iets duurder geworden

De Volkswagen e-up is terug van weggeweest. De goedkoopste elektrische VW was sinds januari niet meer te bestellen, maar is inmiddels weer leverbaar. De prijs van de e-up valt voortaan wel wat hoger uit.

De compacte vierdeurs EV beschikt over een 61 kW/83 pk sterke elektromotor en heeft volgens Volkswagen een actieradius van 250 kilometer, gebaseerd op de WLTP-testmethode. De compacte e-up is ook geschikt voor snelladen.

De e-up is er voortaan vanaf 25.850 euro, waarmee de elektrische stadsauto iets in prijs is gestegen. Onderhoud en APK zijn gedurende vijf jaar inbegrepen. Bovendien krijgen klanten standaard 4 jaar fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op het accupakket (met een maximum van 160.000 km).

De up is overigens ook nog steeds leverbaar met een 65 pk sterke driecilinder benzinemotor. Deze versie is er vanaf 16.900 euro. De GTI-uitvoering met 115 pk kost 22.800 euro.

Volkswagen e-up toch weer leverbaar, wel iets duurder geworden - Automobielmanagement.nl

Volkswagen e-up toch weer leverbaar, wel iets duurder geworden

De Volkswagen e-up is terug van weggeweest. De goedkoopste elektrische VW was sinds januari niet meer te bestellen, maar is inmiddels weer leverbaar. De prijs van de e-up valt voortaan wel wat hoger uit.

De compacte vierdeurs EV beschikt over een 61 kW/83 pk sterke elektromotor en heeft volgens Volkswagen een actieradius van 250 kilometer, gebaseerd op de WLTP-testmethode. De compacte e-up is ook geschikt voor snelladen.

De e-up is er voortaan vanaf 25.850 euro, waarmee de elektrische stadsauto iets in prijs is gestegen. Onderhoud en APK zijn gedurende vijf jaar inbegrepen. Bovendien krijgen klanten standaard 4 jaar fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op het accupakket (met een maximum van 160.000 km).

De up is overigens ook nog steeds leverbaar met een 65 pk sterke driecilinder benzinemotor. Deze versie is er vanaf 16.900 euro. De GTI-uitvoering met 115 pk kost 22.800 euro.