Polestar voert verkopen met 125 procent op

Polestar heeft in de eerste jaarhelft rond de 21.200 auto’s afgeleverd. Dat is weliswaar 125 procent meer dan de 9.510 van de eerste zes maanden in 2021 maar toen was Polestar nog bezig met het op gang brengen van de afleveringen.

Polestar heeft in de eerste jaarhelft een omzet gerealiseerd van 1,041 miljard dollar.Polestar (2022)

Het bedrijf heeft sinds begin dit jaar 50.000 bestellingen kunnen noteren, wat 350 procent meer is dan in dezelfde periode in 2021, zo staat in een bericht aan de Nasdaq-beurs. ‘We blijven een sterke vraag van de klanten zien en hebben ook de eerste orders van Hertz geboekt.’ Polestar heeft van die autoverhuurder een bestelling voor in totaal 65.000 nieuwe auto’s. Met die prestaties houdt Polestar vast aan het doel om dit jaar 50.000 auto’s af te leveren.

Verdere groei

Polestar is nu actief in 25 landen, zes meer dan begin dit jaar. Het aantal wereldwijde vestigingen nam toe van 103 naar 125. In de rest van 2022 moeten er nog eens rond de dertig bij komen. Door de grotere aanwezigheid werden er ook ruim drie keer zoveel proefritten aangevraagd als vorig jaar.

‘’Het is fantastisch om te zien dat het aantal enthousiaste Polestar 2 klanten zo snel groeit,’’ zegt CEO Thomas Ingenlath. ‘’Ik heb er alle vertrouwen in dat het sterke momentum dat we dit jaar hebben gezien in merkbekendheid en verkoopcijfers sterk zal versnellen in de komende jaren als we meer baanbrekende auto’s zullen onthullen.’’

Lees ook:

Polestar stelt verwachtingen bij vanwege lockdowns in China

Reageren
500 tekens over
Polestar voert verkopen met 125 procent op - Automobielmanagement.nl

Polestar voert verkopen met 125 procent op

Polestar heeft in de eerste jaarhelft rond de 21.200 auto’s afgeleverd. Dat is weliswaar 125 procent meer dan de 9.510 van de eerste zes maanden in 2021 maar toen was Polestar nog bezig met het op gang brengen van de afleveringen.

Polestar heeft in de eerste jaarhelft een omzet gerealiseerd van 1,041 miljard dollar.Polestar (2022)

Het bedrijf heeft sinds begin dit jaar 50.000 bestellingen kunnen noteren, wat 350 procent meer is dan in dezelfde periode in 2021, zo staat in een bericht aan de Nasdaq-beurs. ‘We blijven een sterke vraag van de klanten zien en hebben ook de eerste orders van Hertz geboekt.’ Polestar heeft van die autoverhuurder een bestelling voor in totaal 65.000 nieuwe auto’s. Met die prestaties houdt Polestar vast aan het doel om dit jaar 50.000 auto’s af te leveren.

Verdere groei

Polestar is nu actief in 25 landen, zes meer dan begin dit jaar. Het aantal wereldwijde vestigingen nam toe van 103 naar 125. In de rest van 2022 moeten er nog eens rond de dertig bij komen. Door de grotere aanwezigheid werden er ook ruim drie keer zoveel proefritten aangevraagd als vorig jaar.

‘’Het is fantastisch om te zien dat het aantal enthousiaste Polestar 2 klanten zo snel groeit,’’ zegt CEO Thomas Ingenlath. ‘’Ik heb er alle vertrouwen in dat het sterke momentum dat we dit jaar hebben gezien in merkbekendheid en verkoopcijfers sterk zal versnellen in de komende jaren als we meer baanbrekende auto’s zullen onthullen.’’

Lees ook:

Polestar stelt verwachtingen bij vanwege lockdowns in China