Het leasen van een hybride moet volgens de algemeen directeur van Strix Lease Service, Norbert Karthaus, vooral besparingen opleveren. Niet alleen vanwege het lage verbruik van de auto’s, maar ook vanwege de lage fiscale waarde, omdat er geen BPM van toepassing is op deze auto’s. “Daarnaast betekent hybride-rijden natuurlijk een positieve bijdrage aan de vermindering van de milieubelasting door auto’s”, aldus Karthaus. Volgens eigen berekeningen kan de besparing ten opzichte van gelijkwaardige conventionele auto’s oplopen tot 1.524 euro per jaar, exclusief BTW. Daarbij is de service binnen het Hybridelease full operational service-contract van hetzelfde niveau als bij de andere leasevormen van Strix, zo benadrukt men in Hoofddorp.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding