Met de komst van Dingemans zal het door Kroymans Financial Services ontwikkelde Multichannel Concept voor de Nederlandse, Belgische en Duitse leasemarkt versneld worden doorgevoerd. In dit concept vindt het vermarkten plaats van lease-, financierings- en verzekeringsprodukten voor zowel de B2B als de B2C markt, via het internet (Directlease), via intermediairs (Captives) en via acquisitie (Kroymans Autolease). Dingemans gaat leiding geven aan een projectteam dat tot taak heeft om A.R.M. Autoleasing onder één label te brengen met J&T Autolease en MacLease, twee universele leasedochters van Kroymans die zijn gevestigd in respectievelijk Oirschot en Eindhoven. CEO Van Soest wil eind 2006 de operatie hebben afgesloten. “Het is geen kostenbesparende operatie maar een servicegedachte om dicht bij de klant te staan. Zo zullen we de vestigingen in Oirschot en Eindhoven ook gewoon open houden. Waarschijnlijk onder de naam Kroymans Autoleasing Eindhoven en Oirschot, maar in ieder geval herkenbaar voor de klant en om de hoek.” Een concrete groeidoelstelling voor de leaseactiviteiten ligt er volgens Van Soest ook niet. Eventuele overnames van lokale leasemaatschappijen sluit hij echter niet uit. Marc Dingemans beschikt over ruime ervaring op het gebied van personen- en bedrijfswagenleasing en was tot voor kort algemeen directeur van debis Autolease in Breda, het multimerk– en fleetmanagement label van Daimler Chrysler Services (DCS). Door de krachtenbundeling ontstaat de universele leasemaatschappij Kroymans Autolease, die de lokale, regionale en nationale markt bedient met eigen frontoffices. De totale leasevloot van de groep bedraagt ruim 26 duizend auto’s en behoort daarmee tot de tien grootste leasemaatschappijen in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding