De onderneming zat voorheen boven de vestiging van dealerbedrijf Pouw in Deventer. Als gevolg van autonome groei en de overname per 1 januari 2005 van Eurolease (Zwolle) was de bestaande, 250 vierkante meter omvattende huisvesting te klein geworden. Op de nieuwe plek, een bestaand pand aan de Maagdenburgstraat, is 1100 vierkante meter kantoorruimte voorhanden. Verder is voorzien in een hal van duizend vierkante meter voor stalling en verkoop van ex-leasewagens aan handelaren en particulieren. Bij het bedrijf werken circa 25 mensen. De back office gebeurt vanuit Deventer, de salesactiviteiten decentraal vanuit Zwolle en Hoofddorp. Eind deze maand hoopt Lease Unlimited een nieuwe acquisitie bekend te kunnen maken. Aangezien de onderneming feitelijk al vier maanden opereert vanuit de nieuwe locatie spreekt directeur E. Geers niet van een officiële opening maar van een “housewarming. Behalve over de ruimte zijn we ook erg tevreden over de plek. Letterlijk een A1-locatie, want we kunnen de A1 vanaf hier zien liggen.” Lease Unlimited is onderdeel van de Pouw Automotive Groep, een landelijke organisatie van Volkswagen-, Audi- en Peugeotdealerbedrijven. Tot de klanten van het leasebedrijf behoren onder meer Nefit (cv-ketels) en ingenieursbureau Witteveen+Bos.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding