Duizend kuub aardgas gratis bij Fiat

Koop een Fiat Doblò Cargo Natural Power en krijg duizend kuub aardgas gratis. Het mag ook een Ducato zijn.

Bij aanschaf van een Fiat Doblò Cargo Natural Power of Ducato Natural Power ontvangt de koper duizend kubieke meter aardgas gratis van energieleverancier RWE. Dat betekent dat er met de Fiat Doblò Cargo Natural Power de eerste elfduizend kilometer en met de Ducato Natural Power de eerste achtduizend kilometer gratis kan worden gereden, claimt Fiat Nederland. Door de lagere brandstofkosten, aangevuld met een investeringssubsidie in het kader van de MIA-regeling van tenminste zeshonderd euro, zijn de meerkosten voor een Natural Power-versie relatief snel terugverdiend. In het geval van de nieuwe Doblò Cargo Natural Power bedraagt de meerprijs 3,6 duizend euro. Bij een jaarkilometrage van twintigduizend kilometer is de extra investering binnen vijf jaar terugverdiend; bij veertigduizend kilometer is dat binnen 2,3 jaar. RWE Haarlemmermeergas NV is een dochter van RWE Gas Nederland BV, dat op zijn beurt weer onderdeel uitmaakt van het Duitse Rheinisch-Westfälisches Elektrizitätswerk. RWE behoort tot de Europese topvijf van energieleveranciers en is in 120 landen actief.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Duizend kuub aardgas gratis bij Fiat - Automobielmanagement.nl

Duizend kuub aardgas gratis bij Fiat

Koop een Fiat Doblò Cargo Natural Power en krijg duizend kuub aardgas gratis. Het mag ook een Ducato zijn.

Bij aanschaf van een Fiat Doblò Cargo Natural Power of Ducato Natural Power ontvangt de koper duizend kubieke meter aardgas gratis van energieleverancier RWE. Dat betekent dat er met de Fiat Doblò Cargo Natural Power de eerste elfduizend kilometer en met de Ducato Natural Power de eerste achtduizend kilometer gratis kan worden gereden, claimt Fiat Nederland. Door de lagere brandstofkosten, aangevuld met een investeringssubsidie in het kader van de MIA-regeling van tenminste zeshonderd euro, zijn de meerkosten voor een Natural Power-versie relatief snel terugverdiend. In het geval van de nieuwe Doblò Cargo Natural Power bedraagt de meerprijs 3,6 duizend euro. Bij een jaarkilometrage van twintigduizend kilometer is de extra investering binnen vijf jaar terugverdiend; bij veertigduizend kilometer is dat binnen 2,3 jaar. RWE Haarlemmermeergas NV is een dochter van RWE Gas Nederland BV, dat op zijn beurt weer onderdeel uitmaakt van het Duitse Rheinisch-Westfälisches Elektrizitätswerk. RWE behoort tot de Europese topvijf van energieleveranciers en is in 120 landen actief.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding