Henk Bierstee, voorzitter van de raad van bestuur: “De algemene gang van zaken in het derde kwartaal is in grote lijnen een voortzetting van het eerste halfjaar. De operationele nettowinst steeg met 31 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat is veroorzaakt door de consolidatie van Unilease, de fusievoordelen in Nederland en België en door lagere kosten als gevolg van herfinanciering.” Athlon Holding vindt het ‘voor de toekomstige resultaatsontwikkeling’ belangrijk dat Athlon Car Lease Nederland het in de afgelopen negen maanden beter deed dan de markt (twee procent groei ten opzichte van 0,9 procent). Athlon noemt ook de beoogde overname van een leasebedrijf in Spanje, dat één van de snelstgroeiende Europese markten op leasegebied is. Bierstee: “Alles bij elkaar handhaven wij onze prognose voor de operationele nettowinst van 43 miljoen voor het hele jaar 2005.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding