Terberg wil zijn activiteiten om ook de zakelijke automobilist milieubewust te laten rijden een stap verder doorvoeren. Daarvoor worden op afzienbare termijn Green Miles geïntroduceerd. De naam is overduidelijk een knipoog naar alle mogelijke spaarsystemen zoals die al tijden bestaan. Algemeen directeur Jan van Delft: “Airmiles, Rocks of hoe ze ook heten, ze zijn allemaal bedoeld om je méér te laten consumeren en méér te laten rijden. Je wordt beloond als je vaker aan de pomp staat. Met Green Miles beogen we precies het tegenovergestelde te bereiken. Minder rijden – minder brandstof, minder slijtage en minder schade – betekent automatisch minder kosten. De rijder wordt beloond door hem of haar een deel van die winst terug te geven. Op die manier geven we invulling aan een convenant dat we als Terberg Leasing en Greenlease met minister Peijs hebben gesloten. Daarbij hebben we beloofd een systeem te ontwikkelen dat de zakelijke rijder beloont voor milieubewust gedrag.”