Goedkoper leasen met auto’s uit Duitsland

Auto Import Duitsland biedt zijn dienstverlening nu ook aan voor zakelijke rijders. Die kunnen daardoor flink besparen op de kosten.

De besparing zit ‘m in de import uit Duitsland. Wie goedkoper wil leasen, kan een zoekopdracht geven aan Auto Import Duitsland (AID). Dit in Utrecht gevestigde bedrijf gaat op basis van voorkeur en budget op zoek bij Duitse dealers naar de auto die aan alle wensen voldoet. Behalve de aanschaf en de papierwinkel regelt AID ook de montage van extra’s, zoals telefoon, navigatie, velgen of een trekhaak. De uiteindelijke besparing wordt verrekend in de maandelijkse leaseprijs. Een besparing van honderden euro’s per maand bij full operational lease is “heel goed mogelijk”, claimt het bedrijf. Meer informatie op www.autoimportduitsland.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Goedkoper leasen met auto’s uit Duitsland - Automobielmanagement.nl

Goedkoper leasen met auto’s uit Duitsland

Auto Import Duitsland biedt zijn dienstverlening nu ook aan voor zakelijke rijders. Die kunnen daardoor flink besparen op de kosten.

De besparing zit ‘m in de import uit Duitsland. Wie goedkoper wil leasen, kan een zoekopdracht geven aan Auto Import Duitsland (AID). Dit in Utrecht gevestigde bedrijf gaat op basis van voorkeur en budget op zoek bij Duitse dealers naar de auto die aan alle wensen voldoet. Behalve de aanschaf en de papierwinkel regelt AID ook de montage van extra’s, zoals telefoon, navigatie, velgen of een trekhaak. De uiteindelijke besparing wordt verrekend in de maandelijkse leaseprijs. Een besparing van honderden euro’s per maand bij full operational lease is “heel goed mogelijk”, claimt het bedrijf. Meer informatie op www.autoimportduitsland.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding