GE Fleet Services wordt Capital Solutions

GE (General Electric) heeft twee bedrijfseenheden waarbij leasing centraal staat, samengevoegd.

GE Fleet Services en GE Equipment Financing gaan in Europa verder onder de naam GE Capital Solutions. Door de samenvoeging kunnen bedrijven voortaan op één adres terecht . Tot de mogelijkheden behoren financiële en managementoplossingen rond het wagenpark van de organisatie en leningen en investeringen rond duurzame bedrijfsmiddelen zoals productiemachines, bouwmaterieel en it-apparatuur. Peter Forrest is benoemd tot algemeen directeur GE Capital Solutions voor de Benelux. Hij is sinds 1976 werkzaam bij GE in verschillende internationale (management)functies. Als één van ’s werelds grootste ondernemingen op gebied van autoleasing en wagenparkbeheer heeft GE meer dan 1,3 miljoen auto’s en trucks onder contract in de VS, Canada, Mexico, Europa, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Inmiddels neemt GE Commercial Finance, Fleet Services met een wagenpark van elfduizend auto’s een belangrijke positie in de Nederlandse autoleasemarkt. GE Equipment Financing biedt fiinancieringsoplossingen voor duurzame bedrijfsmiddelen. De focus ligt op de segmenten bouw, industrie, it en office equipment.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

GE Fleet Services wordt Capital Solutions - Automobielmanagement.nl

GE Fleet Services wordt Capital Solutions

GE (General Electric) heeft twee bedrijfseenheden waarbij leasing centraal staat, samengevoegd.

GE Fleet Services en GE Equipment Financing gaan in Europa verder onder de naam GE Capital Solutions. Door de samenvoeging kunnen bedrijven voortaan op één adres terecht . Tot de mogelijkheden behoren financiële en managementoplossingen rond het wagenpark van de organisatie en leningen en investeringen rond duurzame bedrijfsmiddelen zoals productiemachines, bouwmaterieel en it-apparatuur. Peter Forrest is benoemd tot algemeen directeur GE Capital Solutions voor de Benelux. Hij is sinds 1976 werkzaam bij GE in verschillende internationale (management)functies. Als één van ’s werelds grootste ondernemingen op gebied van autoleasing en wagenparkbeheer heeft GE meer dan 1,3 miljoen auto’s en trucks onder contract in de VS, Canada, Mexico, Europa, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Inmiddels neemt GE Commercial Finance, Fleet Services met een wagenpark van elfduizend auto’s een belangrijke positie in de Nederlandse autoleasemarkt. GE Equipment Financing biedt fiinancieringsoplossingen voor duurzame bedrijfsmiddelen. De focus ligt op de segmenten bouw, industrie, it en office equipment.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding