97 Opels in één keer voor Tupperware

Bijna honderd Opels zijn allemaal tegelijk afgeleverd. De order ontving Opel-dealer Fred Janssen van Nederlands grootste leasemaatschappij LeasePlan voor haar nieuwe klant Tupperware.

Bijna honderd vertegenwoordigsters krijgen een Opel Corsa, Meriva of Zafira. Zaterdag 23 juni verving LeasePlan vrijwel het hele wagenpark van Tupperware in één keer en namen de dames de nieuwe auto’s bij het Coronel Kartingcenter in Huizen in ontvangst. Het bedrijf heeft in totaal 2200 vertegenwoordigers – 99 procent daarvan is vrouw – in dienst. Circa honderddertig medewerkers mogen op basis van hun omzet en de werving van nieuwe collega’s zakelijk een leaseauto rijden. Zaterdag 23 juni jongstleden namen de 97 vertegenwoordigers hun nieuwe Opel in ontvangst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

97 Opels in één keer voor Tupperware - Automobielmanagement.nl

97 Opels in één keer voor Tupperware

Bijna honderd Opels zijn allemaal tegelijk afgeleverd. De order ontving Opel-dealer Fred Janssen van Nederlands grootste leasemaatschappij LeasePlan voor haar nieuwe klant Tupperware.

Bijna honderd vertegenwoordigsters krijgen een Opel Corsa, Meriva of Zafira. Zaterdag 23 juni verving LeasePlan vrijwel het hele wagenpark van Tupperware in één keer en namen de dames de nieuwe auto’s bij het Coronel Kartingcenter in Huizen in ontvangst. Het bedrijf heeft in totaal 2200 vertegenwoordigers – 99 procent daarvan is vrouw – in dienst. Circa honderddertig medewerkers mogen op basis van hun omzet en de werving van nieuwe collega’s zakelijk een leaseauto rijden. Zaterdag 23 juni jongstleden namen de 97 vertegenwoordigers hun nieuwe Opel in ontvangst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding