Volkswagen Duitsland viert ’60 jaar Transporter’

De Volkswagen Transporter viert dit jaar zijn zestigste verjaardag. Daarom verzorgt Volkswagen Bedrijfswagens op 5, 6 en 7 oktober in het Duitse Hannover het internationale evenement '60 jaar Bulli'.

De Transporter speelt de hoofdrol in het internationale VW-Bus evenement '60 jaar Bulli' ('Bulli' is het Duitse koosnaampje van de bestelbus die 60 jaar geleden door de Nederlandse Volkwagen-importeur Ben Pon werd bedacht), dat Volkswagen Bedrijfswagens verzorgt op het tentoonstellingsterrein van de Hannover Messe. Honderden klassieke en gerestaureerde Transporters van T1 tot en met T4, alsmede de actuele T5-modellen, komen hier vanuit de hele wereld samen. Een nostalgische overzichtstentoonstelling biedt bezoekers de mogelijkheid om een reis door de tijd maken, om te zien welke Transporters er in welke periode zoal waren. Natuurlijk zijn er Transporter-clubs vanuit de hele wereld aanwezig, evenals kraampjes met onderdelen, accessoires en must-haves voor de liefhebber. Bovendien zijn er plaatsen waar bezoekers met hun Volkswagenbussen kunnen kamperen. Eigenaars en berijders van Volkswagen Transporters, die graag bij dit evenement aanwezig willen zijn, kunnen zich via internet aanmelden. Op de website www.vwn.de is tevens alle verdere informatie te vinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volkswagen Duitsland viert ’60 jaar Transporter’ - Automobielmanagement.nl

Volkswagen Duitsland viert ’60 jaar Transporter’

De Volkswagen Transporter viert dit jaar zijn zestigste verjaardag. Daarom verzorgt Volkswagen Bedrijfswagens op 5, 6 en 7 oktober in het Duitse Hannover het internationale evenement '60 jaar Bulli'.

De Transporter speelt de hoofdrol in het internationale VW-Bus evenement '60 jaar Bulli' ('Bulli' is het Duitse koosnaampje van de bestelbus die 60 jaar geleden door de Nederlandse Volkwagen-importeur Ben Pon werd bedacht), dat Volkswagen Bedrijfswagens verzorgt op het tentoonstellingsterrein van de Hannover Messe. Honderden klassieke en gerestaureerde Transporters van T1 tot en met T4, alsmede de actuele T5-modellen, komen hier vanuit de hele wereld samen. Een nostalgische overzichtstentoonstelling biedt bezoekers de mogelijkheid om een reis door de tijd maken, om te zien welke Transporters er in welke periode zoal waren. Natuurlijk zijn er Transporter-clubs vanuit de hele wereld aanwezig, evenals kraampjes met onderdelen, accessoires en must-haves voor de liefhebber. Bovendien zijn er plaatsen waar bezoekers met hun Volkswagenbussen kunnen kamperen. Eigenaars en berijders van Volkswagen Transporters, die graag bij dit evenement aanwezig willen zijn, kunnen zich via internet aanmelden. Op de website www.vwn.de is tevens alle verdere informatie te vinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding