Trucktechnicus van het jaar: al vijftig aanmeldingen

De verkiezing van de Trucktechnicus van het jaar 2007 belooft een spannende strijd te worden, want maar liefst vijftig kandidaten hebben zich aangemeld.

Dit is net zoveel als voor de vorige verkiezing van Autotechnicus van het Jaar, die in het voorjaar van 2006 werd gehouden. Om twijfelaars en late vakantiegangers alsnog de kans te bieden ook deel te nemen, is de inschrijvingstermijn met een week verlengd tot vrijdag 24 augustus. De verkiezing van de Trucktechnicus van het Jaar wordt sinds enkele jaren mogelijk gemaakt door stichting OOMT, die de organisatie van de verkiezing heeft ondergebracht bij Innovam. Via de speciale website www.trucktechnicusvanhetjaar.nl worden de deelnemers en andere geïnteresseerden op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen. Hier kan men onder andere het tijdschema voor de verkiezing volgen: de eerste theoretische voorronde vindt plaats op woensdag 5 september, in vier vestigingen van Innovam in Best, Dordrecht, Zaandam en Zwolle. Op 26 oktober strijden tijdens de finale in de BedrijfsautoRAI de vijf finalisten om de titel Trucktechnicus van het jaar. De winnaar gaat begin januari naar Lissabon, om de start en de eerste etappes mee te maken van Le Dakar. Deze prijs wordt aangeboden door BOVAG-afdeling TDA.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Trucktechnicus van het jaar: al vijftig aanmeldingen - Automobielmanagement.nl

Trucktechnicus van het jaar: al vijftig aanmeldingen

De verkiezing van de Trucktechnicus van het jaar 2007 belooft een spannende strijd te worden, want maar liefst vijftig kandidaten hebben zich aangemeld.

Dit is net zoveel als voor de vorige verkiezing van Autotechnicus van het Jaar, die in het voorjaar van 2006 werd gehouden. Om twijfelaars en late vakantiegangers alsnog de kans te bieden ook deel te nemen, is de inschrijvingstermijn met een week verlengd tot vrijdag 24 augustus. De verkiezing van de Trucktechnicus van het Jaar wordt sinds enkele jaren mogelijk gemaakt door stichting OOMT, die de organisatie van de verkiezing heeft ondergebracht bij Innovam. Via de speciale website www.trucktechnicusvanhetjaar.nl worden de deelnemers en andere geïnteresseerden op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen. Hier kan men onder andere het tijdschema voor de verkiezing volgen: de eerste theoretische voorronde vindt plaats op woensdag 5 september, in vier vestigingen van Innovam in Best, Dordrecht, Zaandam en Zwolle. Op 26 oktober strijden tijdens de finale in de BedrijfsautoRAI de vijf finalisten om de titel Trucktechnicus van het jaar. De winnaar gaat begin januari naar Lissabon, om de start en de eerste etappes mee te maken van Le Dakar. Deze prijs wordt aangeboden door BOVAG-afdeling TDA.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding