Athlon vult directieteam aan

Om de samenwerking tussen de nationale en internationale Athlon-bedrijven te bevorderen heeft de Management Board van Athlon Car Lease International Jeroen Geenen (44) benoemt tot Chief Operations Officer.

Hij gaat deel uit maken van te installeren management team van Athlon Car Lease International. Jeroen Geenen is op dit moment algemeen directeur van De Lage Landen Translease. Deze functie neemt tot de juridische fusie van Athlon Car Lease Nederland met De Lage Landen Translease Richard Sikkel waar, nu ook algemeen directeur van Athlon Car Lease Nederland. Verder is tegen de achtergrond van het aangekondigde vertrek van CFO Jan Slootweg besloten Menno Boekestijn (41), thans groep business controller, te benoemen tot Chief Financial and Risk Officer. Ook deze functie zal onderdeel zijn van het Management Team, dat met deze benoemingen zal bestaan uit de tweehoofdige statutaire directie, Hans Blink en Paul ter Linden, en de COO en CFRO.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Athlon vult directieteam aan - Automobielmanagement.nl

Athlon vult directieteam aan

Om de samenwerking tussen de nationale en internationale Athlon-bedrijven te bevorderen heeft de Management Board van Athlon Car Lease International Jeroen Geenen (44) benoemt tot Chief Operations Officer.

Hij gaat deel uit maken van te installeren management team van Athlon Car Lease International. Jeroen Geenen is op dit moment algemeen directeur van De Lage Landen Translease. Deze functie neemt tot de juridische fusie van Athlon Car Lease Nederland met De Lage Landen Translease Richard Sikkel waar, nu ook algemeen directeur van Athlon Car Lease Nederland. Verder is tegen de achtergrond van het aangekondigde vertrek van CFO Jan Slootweg besloten Menno Boekestijn (41), thans groep business controller, te benoemen tot Chief Financial and Risk Officer. Ook deze functie zal onderdeel zijn van het Management Team, dat met deze benoemingen zal bestaan uit de tweehoofdige statutaire directie, Hans Blink en Paul ter Linden, en de COO en CFRO.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding