Finalisten verkiezing Trucktechnicus bekend

De vijf finalisten die strijden om de titel ‘Trucktechnicus van het Jaar 2007’ zijn bekend.

Het gaat om: • Pieter Bastiaansen, Bluekens Truck en Bus, Breda • Frank Knippers, Nijwa Groep B.V., Oldenzaal • Martijn Pennings, Van Hooft Bedrijfswagens B.V., Boxtel • Dirk Verboom, Rosiervandenbosch Bedrijfswagens, Gorinchem • Davy Wilms, Nebim Limburg B.V., Venlo Afgelopen zaterdag mochten ze, na de eerder dit jaar gehouden theoretische ronde, demonstreren ook de praktische vaardigheden en kennis in huis te hebben. Bij Innovam in Nieuwegein moesten ze tien opdrachten uitvoeren binnen een vooraf bepaald tijdsbestek. Behalve naar de oplossing keek de jury ook naar de werkwijze, omgang met de apparatuur en efficiency van hun aanpak. De vijf finalisten maken op 26 oktober tijdens de BedrijfsautoRAI in Amsterdam uit wie de winnaar wordt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Finalisten verkiezing Trucktechnicus bekend - Automobielmanagement.nl

Finalisten verkiezing Trucktechnicus bekend

De vijf finalisten die strijden om de titel ‘Trucktechnicus van het Jaar 2007’ zijn bekend.

Het gaat om: • Pieter Bastiaansen, Bluekens Truck en Bus, Breda • Frank Knippers, Nijwa Groep B.V., Oldenzaal • Martijn Pennings, Van Hooft Bedrijfswagens B.V., Boxtel • Dirk Verboom, Rosiervandenbosch Bedrijfswagens, Gorinchem • Davy Wilms, Nebim Limburg B.V., Venlo Afgelopen zaterdag mochten ze, na de eerder dit jaar gehouden theoretische ronde, demonstreren ook de praktische vaardigheden en kennis in huis te hebben. Bij Innovam in Nieuwegein moesten ze tien opdrachten uitvoeren binnen een vooraf bepaald tijdsbestek. Behalve naar de oplossing keek de jury ook naar de werkwijze, omgang met de apparatuur en efficiency van hun aanpak. De vijf finalisten maken op 26 oktober tijdens de BedrijfsautoRAI in Amsterdam uit wie de winnaar wordt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding