Vijf genomineerden voor Innovation Award van BedrijfsautoRAI

De jury van de Tertia (The European Road Transport Innovation Award) heeft vijf innovaties genomineerd voor de prijs.

Er waren 27 inzendingen. De prijs wordt toegekend aan het meest innovatieve product dat op de beurs wordt gepresenteerd. De jury bestaat uit experts uit de transportindustrie die de inzendingen beoordelen op de criteria innovatie, veiligheid, kostenbesparing, duurzaamheid, onvervuild, geluiddemping en ergonomie. De volgende producten zijn genomineerd: ●Hytruck City Distribution Vehicle (Hytruck BV) ●XR Power range hooklifts (Hiab BV) ●Elektrische koelinstallaties (Govers e.t. BV) ●Euroaxle with Longlife DualDisc (Trenkamp & Gehle) ●SmartBoard (Wabco Europe) De BedrijfsautoRAI oftewel TERTS is ook het podium voor de bekendmaking van de International Truck of the Year (TOY), The International Van of the Year (VOY), en de Innovation Award (Tertia). De beurs is van 26 oktober tot en met 3 november in de RAI. www.roadtransportshow.nl De Nederlandse praktijkprijs Bestelauto van het Jaar is een initiatief van Automobiel Management. Die winnaar wordt bekendgemaakt op 23 november.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vijf genomineerden voor Innovation Award van BedrijfsautoRAI - Automobielmanagement.nl

Vijf genomineerden voor Innovation Award van BedrijfsautoRAI

De jury van de Tertia (The European Road Transport Innovation Award) heeft vijf innovaties genomineerd voor de prijs.

Er waren 27 inzendingen. De prijs wordt toegekend aan het meest innovatieve product dat op de beurs wordt gepresenteerd. De jury bestaat uit experts uit de transportindustrie die de inzendingen beoordelen op de criteria innovatie, veiligheid, kostenbesparing, duurzaamheid, onvervuild, geluiddemping en ergonomie. De volgende producten zijn genomineerd: ●Hytruck City Distribution Vehicle (Hytruck BV) ●XR Power range hooklifts (Hiab BV) ●Elektrische koelinstallaties (Govers e.t. BV) ●Euroaxle with Longlife DualDisc (Trenkamp & Gehle) ●SmartBoard (Wabco Europe) De BedrijfsautoRAI oftewel TERTS is ook het podium voor de bekendmaking van de International Truck of the Year (TOY), The International Van of the Year (VOY), en de Innovation Award (Tertia). De beurs is van 26 oktober tot en met 3 november in de RAI. www.roadtransportshow.nl De Nederlandse praktijkprijs Bestelauto van het Jaar is een initiatief van Automobiel Management. Die winnaar wordt bekendgemaakt op 23 november.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding