MKB Lease maakt selecteren op CO2-uitstoot mogelijk

Selecteren op CO2-uitstoot kan nu op de site van MKB Lease.

Dat is nuttig voor bedrijven om een milieuvriendelijk verantwoord autobeleid op te zetten en voor zakenrijders die ervoor kiezen om volgend jaar maar veertien procent in plaats van 25 procent fiscale bijtelling te hoeven betalen. Een bijtelling van veertien procent geldt mogelijkerwijs vanaf 2008 bij maximaal 110 gram CO2 uitstoot per kilometer voor een benzineauto en 95 gram per kilometer voor een diesel. www.schonerleasen.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

MKB Lease maakt selecteren op CO2-uitstoot mogelijk - Automobielmanagement.nl

MKB Lease maakt selecteren op CO2-uitstoot mogelijk

Selecteren op CO2-uitstoot kan nu op de site van MKB Lease.

Dat is nuttig voor bedrijven om een milieuvriendelijk verantwoord autobeleid op te zetten en voor zakenrijders die ervoor kiezen om volgend jaar maar veertien procent in plaats van 25 procent fiscale bijtelling te hoeven betalen. Een bijtelling van veertien procent geldt mogelijkerwijs vanaf 2008 bij maximaal 110 gram CO2 uitstoot per kilometer voor een benzineauto en 95 gram per kilometer voor een diesel. www.schonerleasen.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding