Kusters nieuwe voorzitter NVL

Jan Kusters voorzitter van De Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen.

Kusters is directeur De Lage Landen Financial Institutions. Hij volgt bestuursvoorzitter Peter de Hoog op. Ruim een half jaar geleden is Kusters als bestuurslid toegetreden bij de NVL en neemt nu met enthousiasme de voorzittershamer over van De Hoog. “De markt is momenteel zeer dynamisch onder andere op het gebied van wet- en regelgeving, globalisatie en fusies en overnames in de financiële wereld. Dynamiek genoeg om te constateren dat het van belang is om als branche sterk op de kaart te blijven en daar waar mogelijk krachten te bundelen. Een van de eerste stappen is het opstellen van het beleidsplan voor de komende twee jaar.” De NVL heeft als doelstelling het behartigen van de gezamenlijke belangen van de leden, alsmede het bevorderen van de ontwikkeling van leasing en de daarmee samenhangende dienstverlening. De Lage Landen is trots op het feit dat Jan Kusters als voorzitter van de NVL de belangen in deze branche mag gaan vertegenwoordigen. Ook binnen de leden heeft een wisseling plaatsgevonden; Armand van Veen, directeur relatiemanagement en marketing van de Lage Landen Financial Institutions zal de rol als lid overnemen van Toon Sanders. Die is directeur consumer finance van De Lage Landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kusters nieuwe voorzitter NVL - Automobielmanagement.nl

Kusters nieuwe voorzitter NVL

Jan Kusters voorzitter van De Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen.

Kusters is directeur De Lage Landen Financial Institutions. Hij volgt bestuursvoorzitter Peter de Hoog op. Ruim een half jaar geleden is Kusters als bestuurslid toegetreden bij de NVL en neemt nu met enthousiasme de voorzittershamer over van De Hoog. “De markt is momenteel zeer dynamisch onder andere op het gebied van wet- en regelgeving, globalisatie en fusies en overnames in de financiële wereld. Dynamiek genoeg om te constateren dat het van belang is om als branche sterk op de kaart te blijven en daar waar mogelijk krachten te bundelen. Een van de eerste stappen is het opstellen van het beleidsplan voor de komende twee jaar.” De NVL heeft als doelstelling het behartigen van de gezamenlijke belangen van de leden, alsmede het bevorderen van de ontwikkeling van leasing en de daarmee samenhangende dienstverlening. De Lage Landen is trots op het feit dat Jan Kusters als voorzitter van de NVL de belangen in deze branche mag gaan vertegenwoordigen. Ook binnen de leden heeft een wisseling plaatsgevonden; Armand van Veen, directeur relatiemanagement en marketing van de Lage Landen Financial Institutions zal de rol als lid overnemen van Toon Sanders. Die is directeur consumer finance van De Lage Landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding