MAN in de prijzen met TGX en TGS truckserie

Voor de zevende maal wint MAN de ‘International Truck of the Year’ verkiezing.

Een vakjury bestaande uit journalisten afkomstig uit 20 verschillende landen benoemde de TGX en TGS truckserie tot winnaar. Gedurende de ontwikkeling van beide truckseries lag de focus op zaken als betrouwbaarheid, kostenefficiency en comfort. De voorzitter van de raad van bestuur van MAN, Anton Weinmann, nam op TERTS (The European Road Transport Show) de prijs in ontvangst. MAN won de titel eerder in 1978, 1980, 1987, 1995, 2001 en 2006.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

MAN in de prijzen met TGX en TGS truckserie - Automobielmanagement.nl

MAN in de prijzen met TGX en TGS truckserie

Voor de zevende maal wint MAN de ‘International Truck of the Year’ verkiezing.

Een vakjury bestaande uit journalisten afkomstig uit 20 verschillende landen benoemde de TGX en TGS truckserie tot winnaar. Gedurende de ontwikkeling van beide truckseries lag de focus op zaken als betrouwbaarheid, kostenefficiency en comfort. De voorzitter van de raad van bestuur van MAN, Anton Weinmann, nam op TERTS (The European Road Transport Show) de prijs in ontvangst. MAN won de titel eerder in 1978, 1980, 1987, 1995, 2001 en 2006.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding