BedrijfautoRAI: kwart meer bezoekers

De organisatie van de BedrijfsautoRAI is ‘heel erg’ tevreden met dertigduizend meer bezoekers dan in 2005. Het werden er nu 150 duizend.

Volgens organisator Willem Bierema zijn ook de exposanten erg tevreden. “Ik weet van grote truckmerken die zeggen dat ze hun targets met anderhalf tot twee keer hebben overschreden. Om nog niet te spreken over de trailerbouwers, die kunnen de vraag niet aan. Als je nu een trailer besteld mag je blij zijn als je die in de zomer van 2009 geleverd krijgt.” Volgens Bierema is de beurs internationaal weer ‘op de kaart gezet’. Veel grote merken zouden hun relaties naar de beurs hebben gereden of gevlogen. “Ook in relationele zin is onze beurs zeer geslaagd.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BedrijfautoRAI: kwart meer bezoekers - Automobielmanagement.nl

BedrijfautoRAI: kwart meer bezoekers

De organisatie van de BedrijfsautoRAI is ‘heel erg’ tevreden met dertigduizend meer bezoekers dan in 2005. Het werden er nu 150 duizend.

Volgens organisator Willem Bierema zijn ook de exposanten erg tevreden. “Ik weet van grote truckmerken die zeggen dat ze hun targets met anderhalf tot twee keer hebben overschreden. Om nog niet te spreken over de trailerbouwers, die kunnen de vraag niet aan. Als je nu een trailer besteld mag je blij zijn als je die in de zomer van 2009 geleverd krijgt.” Volgens Bierema is de beurs internationaal weer ‘op de kaart gezet’. Veel grote merken zouden hun relaties naar de beurs hebben gereden of gevlogen. “Ook in relationele zin is onze beurs zeer geslaagd.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding