Kingsize Caddy publiciteitsstunt van VW Bedrijfswagens

Superlange 'Caddy Limousine' van Pon vestigde tijdens de BedrijfsautoRAI de aandacht op Volkswagen en op de Caddy Maxi in het bijzonder.

Tijdens de beurs presenteerde Volkswagen Bedrijfswagens, in casu Pon, de Caddy Maxi. Buiten vestigde VW de aandacht op zich door een kingsize 'Caddy Limousine' door de stad te laten rijden als taxi voor zijn gasten. Het betrof een standaard Caddy die Pon voor veertigduizend euro met 1,40 meter heeft laten verlengen en van binnen heeft laten voorzien van een luxe lederen interieur in de sfeer van een Amerikaanse stretched limo. Om die reden was de auto ook in het zwart uitgevoerd met geblindeerde ramen. De directie van Volkswagen Betriebswagen is tijdens de BedrijfsautoRAI met de Caddy Limousine vervoerd en zal de auto ook een tijdje gaan lenen in ruil voor een heuse Caddy Maxi GTI die door de fabriek zelf is ontwikkeld voor publiciteitsdoeleinden. Pon gaat zijn Caddy Limousine auto de komende tijd inzetten voor publicitaire doeleinden en tijdens evenementen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kingsize Caddy publiciteitsstunt van VW Bedrijfswagens - Automobielmanagement.nl

Kingsize Caddy publiciteitsstunt van VW Bedrijfswagens

Superlange 'Caddy Limousine' van Pon vestigde tijdens de BedrijfsautoRAI de aandacht op Volkswagen en op de Caddy Maxi in het bijzonder.

Tijdens de beurs presenteerde Volkswagen Bedrijfswagens, in casu Pon, de Caddy Maxi. Buiten vestigde VW de aandacht op zich door een kingsize 'Caddy Limousine' door de stad te laten rijden als taxi voor zijn gasten. Het betrof een standaard Caddy die Pon voor veertigduizend euro met 1,40 meter heeft laten verlengen en van binnen heeft laten voorzien van een luxe lederen interieur in de sfeer van een Amerikaanse stretched limo. Om die reden was de auto ook in het zwart uitgevoerd met geblindeerde ramen. De directie van Volkswagen Betriebswagen is tijdens de BedrijfsautoRAI met de Caddy Limousine vervoerd en zal de auto ook een tijdje gaan lenen in ruil voor een heuse Caddy Maxi GTI die door de fabriek zelf is ontwikkeld voor publiciteitsdoeleinden. Pon gaat zijn Caddy Limousine auto de komende tijd inzetten voor publicitaire doeleinden en tijdens evenementen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding