Automobilisten die de N11 af rijden zullen merken dat het groene hart weer groener is geworden. Het heeft te maken met een statement dat MultiLease wil maken. Het kantoorpand dat vlak aan de provinciale weg ligt, is ingepakt met drie megadoeken waarop koeien de passanten aanstaren en de vraag stellen: Hoe groen is jouw hart? Met deze actie wil MultiLease kleur bekennen. Vanuit de zelfkritische optiek dat een leasemaatschappij voorziet in mobiliteit en dus faciliteert in vervuiling. Op de website www.natuurlijkleasen.nl geeft Multilease zelf antwoord op deze vraag en nodigt iedereen daar uit ook aan te geven wat ze willen/kunnen of laten ten aanzien van hun mobiliteitsbehoefte en de CO2-uitstoot die deze teweegbrengt. De resultaten van dit open onderzoek zullen medio januari worden gepubliceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding