Actiesite neemt ook leaseacties op

Actieauto.nl is een jaar geleden gelanceerd. Deze verzamelsite voor consumentenaanbiedingen wordt nu uitgebreid met leaseacties.

Met de uitbreiding zegt Actieauto.nl in te spelen op het snel groeiende aantal leasemaatschappijen dat met eigen acties naar de gunst van de leaseconsument dingt. Eerder al werd deze mogelijkheid voor merkdealers opengesteld, nu volgen dus de leasemaatschappijen. Op de site zijn permanent ruim tweehonderd acties verzameld. Dat nu een uitbreiding plaatsvindt met leaseacties is een logische vervolgstap, vindt Joep Hazeu van Actieauto.nl. Het is ook meteen aanleiding geweest voor een nieuwe opzet van de website. “Ondanks de uitbreiding is het zoeken eenvoudiger geworden. Zo is er een aparte dealeromgeving en een aparte leaseomgeving gecreëerd. Ook het design van de site is verfraaid en de navigatie verder verfijnd. Maar wat onveranderd blijft is onze dienstverlening; zo geven wij onze adverteerders niet alleen advies bij de ontwikkeling van acties, wij verzorgen ook de tekst- en beeldbewerking.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Actiesite neemt ook leaseacties op - Automobielmanagement.nl

Actiesite neemt ook leaseacties op

Actieauto.nl is een jaar geleden gelanceerd. Deze verzamelsite voor consumentenaanbiedingen wordt nu uitgebreid met leaseacties.

Met de uitbreiding zegt Actieauto.nl in te spelen op het snel groeiende aantal leasemaatschappijen dat met eigen acties naar de gunst van de leaseconsument dingt. Eerder al werd deze mogelijkheid voor merkdealers opengesteld, nu volgen dus de leasemaatschappijen. Op de site zijn permanent ruim tweehonderd acties verzameld. Dat nu een uitbreiding plaatsvindt met leaseacties is een logische vervolgstap, vindt Joep Hazeu van Actieauto.nl. Het is ook meteen aanleiding geweest voor een nieuwe opzet van de website. “Ondanks de uitbreiding is het zoeken eenvoudiger geworden. Zo is er een aparte dealeromgeving en een aparte leaseomgeving gecreëerd. Ook het design van de site is verfraaid en de navigatie verder verfijnd. Maar wat onveranderd blijft is onze dienstverlening; zo geven wij onze adverteerders niet alleen advies bij de ontwikkeling van acties, wij verzorgen ook de tekst- en beeldbewerking.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding