Skoda Fabia heeft hoogste restwaarde

De nieuwste voorspellingen op het gebied van restwaarden bij onze oosterburen laat een opmerkelijk resultaat zien: de Skoda Fabia bezit na drie jaar en 45 duizend kilometer nog 57,3 procent van zijn waarde.

Daarmee steekt hij met kop en schouders uit boven de concurrentie in zijn klasse. Aldus de berekeningen van de zogenaamde SchwackeAutomobilForecastIndex (F-SAX) van restwaarde-instituut EurotaxSchwacke. De reden dat de Fabia zijn waarde behoudt, komt voornamelijk omdat Skoda in Duitsland weinig stunt met de auto. Al te heftige prijsstunts zul je bij Skoda niet tegenkomen, dat beleid werpt zijn vruchten af. Maar ook de kwaliteit van de auto is gewoon goed; je krijgt waar voor je geld, aldus de onderzoekers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Skoda Fabia heeft hoogste restwaarde - Automobielmanagement.nl

Skoda Fabia heeft hoogste restwaarde

De nieuwste voorspellingen op het gebied van restwaarden bij onze oosterburen laat een opmerkelijk resultaat zien: de Skoda Fabia bezit na drie jaar en 45 duizend kilometer nog 57,3 procent van zijn waarde.

Daarmee steekt hij met kop en schouders uit boven de concurrentie in zijn klasse. Aldus de berekeningen van de zogenaamde SchwackeAutomobilForecastIndex (F-SAX) van restwaarde-instituut EurotaxSchwacke. De reden dat de Fabia zijn waarde behoudt, komt voornamelijk omdat Skoda in Duitsland weinig stunt met de auto. Al te heftige prijsstunts zul je bij Skoda niet tegenkomen, dat beleid werpt zijn vruchten af. Maar ook de kwaliteit van de auto is gewoon goed; je krijgt waar voor je geld, aldus de onderzoekers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding