Online autokennisquiz ING Car Lease

Onder de naam Wheel & Deal heeft ING Car Lease een online quiz op het gebied van autokennis geïntroduceerd.

De site mikt op de autoliefhebber en is ontwikkeld door het Amsterdamse bureau LaComunidad, Opdrachtgever ING Car Lease zegt autofreaks in staat te willen stellen hun kennis te testen en delen met andere liefhebbers. Doelstelling is “om het merk ING Car Lease binnen de doelgroep bekender, relevanter en sympathieker te maken”, zegt LaComunidad-oprichter Igor Beuker. De bezoekers maken onder meer kans op een jaar rijden in een Alfa Brera. www.wheelanddeal.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Online autokennisquiz ING Car Lease - Automobielmanagement.nl

Online autokennisquiz ING Car Lease

Onder de naam Wheel & Deal heeft ING Car Lease een online quiz op het gebied van autokennis geïntroduceerd.

De site mikt op de autoliefhebber en is ontwikkeld door het Amsterdamse bureau LaComunidad, Opdrachtgever ING Car Lease zegt autofreaks in staat te willen stellen hun kennis te testen en delen met andere liefhebbers. Doelstelling is “om het merk ING Car Lease binnen de doelgroep bekender, relevanter en sympathieker te maken”, zegt LaComunidad-oprichter Igor Beuker. De bezoekers maken onder meer kans op een jaar rijden in een Alfa Brera. www.wheelanddeal.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding