VNA-voorzitter Biesheuvel vertrekt

Voorzitter Pieter Jan Biesheuvel van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) vertrekt naar de Raad voor Werk en Inkomen (RWI).

Daar volgt hij per 1 april 2008 Jan van Zijl op als voorzitter. Pieter Jan Biesheuvel was sinds mei 2002 VNA-voorzitter. De vereniging zegt dat ze zich onder Biesheuvels leiding heeft ontwikkeld tot “een belangenbehartiger die gekend is in Den Haag" en kan bogen op een uitgebreid pakket diensten en producten. De VNA noemt Biesheuvel "een bestuurder die zijn functie met veel inzet en succes vervulde” en zegt hem “met lede ogen" te zien vertrekken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VNA-voorzitter Biesheuvel vertrekt - Automobielmanagement.nl

VNA-voorzitter Biesheuvel vertrekt

Voorzitter Pieter Jan Biesheuvel van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) vertrekt naar de Raad voor Werk en Inkomen (RWI).

Daar volgt hij per 1 april 2008 Jan van Zijl op als voorzitter. Pieter Jan Biesheuvel was sinds mei 2002 VNA-voorzitter. De vereniging zegt dat ze zich onder Biesheuvels leiding heeft ontwikkeld tot “een belangenbehartiger die gekend is in Den Haag" en kan bogen op een uitgebreid pakket diensten en producten. De VNA noemt Biesheuvel "een bestuurder die zijn functie met veel inzet en succes vervulde” en zegt hem “met lede ogen" te zien vertrekken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding