Dealer support manager bij LDV Group

Marjolijn van Noordenne is bij LDV Group Benelux aangesteld als Dealer Support Manager.

van Noordenne heeft de laatste tien jaar gewerkt bij Nissan Nederland, onder andere als product manager lcv en area lcv manager bij Nissan Nederland. Van Noordenne wordt verantwoordelijk voor het welzijn van het gehele Maxus Benelux Netwerk. De nadruk zal door Marjolijn worden gelegd op plaatselijke marketing, begeleiding van dealers en verkopers en de vergroting van het marktaandeel Maxus in de Benelux. Maxus wordt in de Benelux vertegenwoordigd door 42 professionele ( bedrijfswagen-) dealers. Behalve in de Benelux is Maxus ook actief op de Franse, Deense en Spaanse bedrijfswagenmarkt. In de UK behoort Maxus tot de marktleiders op het gebied van bestelwagens en minibussen. Maxus is een product van LDV Group Ltd. in Birmingham en eigendom van GAZ Group, de zevende bedrijfswagenproducent van de wereld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dealer support manager bij LDV Group - Automobielmanagement.nl

Dealer support manager bij LDV Group

Marjolijn van Noordenne is bij LDV Group Benelux aangesteld als Dealer Support Manager.

van Noordenne heeft de laatste tien jaar gewerkt bij Nissan Nederland, onder andere als product manager lcv en area lcv manager bij Nissan Nederland. Van Noordenne wordt verantwoordelijk voor het welzijn van het gehele Maxus Benelux Netwerk. De nadruk zal door Marjolijn worden gelegd op plaatselijke marketing, begeleiding van dealers en verkopers en de vergroting van het marktaandeel Maxus in de Benelux. Maxus wordt in de Benelux vertegenwoordigd door 42 professionele ( bedrijfswagen-) dealers. Behalve in de Benelux is Maxus ook actief op de Franse, Deense en Spaanse bedrijfswagenmarkt. In de UK behoort Maxus tot de marktleiders op het gebied van bestelwagens en minibussen. Maxus is een product van LDV Group Ltd. in Birmingham en eigendom van GAZ Group, de zevende bedrijfswagenproducent van de wereld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding