In deze functie is Simmerman verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten in de Benelux. Ze gaat zich onder andere toeleggen op branding, partnerships, mediarelaties, het organiseren van beurzen en evenementen, e-commerce, sponsoring van met name goede doelen en marktonderzoek. Simmerman heeft sinds 2000 in verschillende functies bij Park Plaza Hotels gewerkt. In haar laatste functie was ze verantwoordelijk voor customer relationship management en partnerships. “De markt gaat weer veel van Hertz horen, lezen en zien. We bruisen van de initiatieven en ideeën om de beste autoverhuurder in de Benelux te worden”, aldus Henk van den Helder, general manager Benelux van Hertz.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding