Alphabet groeit onstuimig

Alphabet, de multi-make fleetserviceleverancier, maakte een groei over 2007 van 55,6 procent bekend.

Op het einde van het jaar had Alphabet een totaal van 279.843 voertuigen in beheer. Zowel de aanhoudende organische groei als de overname van LHS Leasing- und Handelsgesellschaft mbH en DSL Fleetservices GmbH speelden een cruciale rol in de als maar stijgende resultaten van 2007. De organische groei was 21,2 procent. Sinds deze fusie behoort Alphabet tot de top 10 van de Europese fleetserviceleveranciers en tot de top 3 van de Duitse fleetservicesector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alphabet groeit onstuimig - Automobielmanagement.nl

Alphabet groeit onstuimig

Alphabet, de multi-make fleetserviceleverancier, maakte een groei over 2007 van 55,6 procent bekend.

Op het einde van het jaar had Alphabet een totaal van 279.843 voertuigen in beheer. Zowel de aanhoudende organische groei als de overname van LHS Leasing- und Handelsgesellschaft mbH en DSL Fleetservices GmbH speelden een cruciale rol in de als maar stijgende resultaten van 2007. De organische groei was 21,2 procent. Sinds deze fusie behoort Alphabet tot de top 10 van de Europese fleetserviceleveranciers en tot de top 3 van de Duitse fleetservicesector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding