Havenbedrijf Rotterdam sluit deal met ARM

Havenbedrijf Rotterdam en ARM Autoleasing hebben een ‘raamovereenkomst’ getekend voor het leasen van alle personen- en bedrijfsauto’s.

Hiermee streeft het Havenbedrijf naar kostenreductie en vermindering van de uitstoot door de inzet van duurzame voertuigen. "Het terugdringen van de CO2-uitstoot van het wagenpark is essentieel", aldus Steef Korfker, de wagenparkbeheerder van Havenbedrijf Rotterdam. De raamovereenkomst heeft een looptijd van vijf jaar en omvat het totale wagenpark dat op dit moment bestaat uit honderdzestig personen- en vijftig bedrijfsauto’s. ARM Autoleasing is onderdeel van Kroymans Corporation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Havenbedrijf Rotterdam sluit deal met ARM - Automobielmanagement.nl

Havenbedrijf Rotterdam sluit deal met ARM

Havenbedrijf Rotterdam en ARM Autoleasing hebben een ‘raamovereenkomst’ getekend voor het leasen van alle personen- en bedrijfsauto’s.

Hiermee streeft het Havenbedrijf naar kostenreductie en vermindering van de uitstoot door de inzet van duurzame voertuigen. "Het terugdringen van de CO2-uitstoot van het wagenpark is essentieel", aldus Steef Korfker, de wagenparkbeheerder van Havenbedrijf Rotterdam. De raamovereenkomst heeft een looptijd van vijf jaar en omvat het totale wagenpark dat op dit moment bestaat uit honderdzestig personen- en vijftig bedrijfsauto’s. ARM Autoleasing is onderdeel van Kroymans Corporation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding