Dashorst is Director Operations bij ALD Automotive

Leasemaatschappij ALD Automotive heeft Michèl Dashorst (45) benoemd tot Director Operations.

In deze functie stuurt hij verschillende operationele afdelingen aan en maakt hij deel uit van het managementteam van ALD Automotive. Michèl Dashorst is vanaf 1990 werkzaam in de autobranche. De afgelopen jaren werkte hij als interim manager bij verschillende bedrijven, waaronder Route Mobiel (Managing Director) en ALD Automotive (Commercial Director). Voordien bekleedde hij verschillende (inter)nationale managementfuncties bij meerdere leasemaatschappijen. In zijn nieuwe functie is hij eindverantwoordelijk voor het operationele beleid van ALD Automotive. Hij zal zich met name richten op de operationele processen en het inkoopbeleid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dashorst is Director Operations bij ALD Automotive - Automobielmanagement.nl

Dashorst is Director Operations bij ALD Automotive

Leasemaatschappij ALD Automotive heeft Michèl Dashorst (45) benoemd tot Director Operations.

In deze functie stuurt hij verschillende operationele afdelingen aan en maakt hij deel uit van het managementteam van ALD Automotive. Michèl Dashorst is vanaf 1990 werkzaam in de autobranche. De afgelopen jaren werkte hij als interim manager bij verschillende bedrijven, waaronder Route Mobiel (Managing Director) en ALD Automotive (Commercial Director). Voordien bekleedde hij verschillende (inter)nationale managementfuncties bij meerdere leasemaatschappijen. In zijn nieuwe functie is hij eindverantwoordelijk voor het operationele beleid van ALD Automotive. Hij zal zich met name richten op de operationele processen en het inkoopbeleid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding