Occasion center LeasePlan lid Bovag

CarNext, het occasion center van LeasePlan, is vanaf deze week lid van Bovag en Stichting Nationale Auto Pas.

LeasePlan is een van de eerste leasemaatschappijen die hierbij zijn aangesloten. Met het lidmaatschap onderstreept CarNext hoeveel waarde zij er aan hecht dat ook nieuwe eigenaren van gebruikte leaseauto’s precies weten wat zij kopen. Met het lidmaatschap kan CarNext voortaan ook de Bovag-garantie geven op gebruikte leaseauto’s.

 

Directeur Hans Winter van CarNext: "Wij verkopen alleen auto’s in perfecte staat van de eerste eigenaar. Die auto’s zijn stuk voor stuk door de officiële merkdealers onderhouden. We weten dus precies waar een auto vandaan komt en wat er mee is gebeurd. Met het lidmaatschap van Bovag en NAP onderstrepen we nog eens hoe belangrijk wij dit vinden."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Occasion center LeasePlan lid Bovag - Automobielmanagement.nl

Occasion center LeasePlan lid Bovag

CarNext, het occasion center van LeasePlan, is vanaf deze week lid van Bovag en Stichting Nationale Auto Pas.

LeasePlan is een van de eerste leasemaatschappijen die hierbij zijn aangesloten. Met het lidmaatschap onderstreept CarNext hoeveel waarde zij er aan hecht dat ook nieuwe eigenaren van gebruikte leaseauto’s precies weten wat zij kopen. Met het lidmaatschap kan CarNext voortaan ook de Bovag-garantie geven op gebruikte leaseauto’s.

 

Directeur Hans Winter van CarNext: "Wij verkopen alleen auto’s in perfecte staat van de eerste eigenaar. Die auto’s zijn stuk voor stuk door de officiële merkdealers onderhouden. We weten dus precies waar een auto vandaan komt en wat er mee is gebeurd. Met het lidmaatschap van Bovag en NAP onderstrepen we nog eens hoe belangrijk wij dit vinden."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding