Daartoe is unaniem besloten tijdens de algemene ledenvergadering van de VNA eerder deze week. Sikkel noemt het een logische stap om toe te treden tot het bestuur. "Ik heb de nodige lease-ervaring achter de rug, draai al heel wat jaartjes mee in de branche en draag deze een warm hart toe. Nu kan ik mij inzetten voor het branchebelang."

In welk dossier Sikkel zijn tanden mag zetten, is nog niet bekend. In principe worden de onderwerpen verdeeld over de bestuursleden. Zelf wil Sikkel zich wel met de kilometerheffing bezig houden en de daarmee gepaarde afbouw van de bpm. De bestuursleden Berno Kleinherenbrink (Leaseplan Nederland) en Peter Derks (Mercedes-Benz Financial Services) zijn beide herverkozen op de vergadering. De overige leden zijn: Leo Fransen (AA Lease), Renate Hemerik (directeur VNA) en Jan van Delft (Terberg Leasing).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding