Onlangs schreef de leasemaatschappij al een wedstrijd uit om klanten te stimuleren na te denken over een Bereikbaar Nederland. En op woensdag 8 oktober mogen de medewerkers overnachten op de speciale Athlon Car Lease camping. Medewerkers die niet blijven overnachten, worden gestimuleerd om op 9 oktober met de fiets of trein naar het werk te gaan of zelfs per boot. Kiezen medewerkers toch voor de auto, dan worden ze verzocht te carpoolen.

 

Vele medewerkers hebben al diverse initiatieven genomen om op 9 oktober op een alternatieve manier naar het werk te gaan zoals met de fiets of het ov. Peter Soonius, manager Business Development & Strategy gaat met een speciale rubberboot (type Tornado) vanuit Amsterdam met nog zeven collega’s naar Almere varen. De tocht gaat door de Oranjesluis over het IJ en de sluis bij Almere (via Block van Knuffelen) naar het hoofdkantoor van de leasemaatschappij. De medewerkers van Athlon Car Lease kunnen donderdag vanaf 7.30 uur met behulp van een GPS tracker op het internet gevolgd worden (http://spectator.sport-track.com/spec/start.php?id=8622&raceid=16145).

 

Op woensdag 8 oktober mogen de medewerkers van Athlon overnachten op de camping die speciaal voor deze gelegenheid wordt neergezet bij het hoofdkantoor in Almere. Zo hoeven zij op woensdagmiddag en donderdagochtend niet te reizen en dragen ze op die manier bij aan de Filevrije Dag, is de redenering.