Op het congres zal de distributeur van Toyota aan de congresgangers de gelegendheid geven kennis te maken met deze twee nieuwe auto’s. De Avensis is een typische zakenauto, de IQ is een kleine auto van hoge kwaliteit, wat zich ondermeer onder meer onderscheidt door drie zitplaatsen.    

  

Het congres vindt plaats op 27 november in Expo Center in Houten. Organisator Patrick van Tilburg meldt dat het ‘goed loopt’ met de aanmeldingen. "Ik verwacht tussen de duizend en twaalfhonderd deelnemers." De deelnemers zullen allemaal tools in handen kriigen voor efficiënt wagenparkbeheer en daarmee in staat worden gesteld kosten en tijd te besparen, zo meldt de organisatie. 

 

In de centrale hal van het expo center zullen vijftig bedrijven hun producten en diensten presenteren. Ook zijn er – ter lering en vermaak – de Doeks uut Hasselt, wereldberoemd in Nederland door hun commerials voor Het Nieuwe Rijden.

 

Het congres is gratis toegankelijk, inclusief de lunch en de netwerkborrel om vijf uur ’s middags. Ook voor het parkeren hoeft niet te worden betaald. Bezoekers kunnen terecht tussen 10.00 en 21.00 uur.