ALD Automotive is een van Europa’s grootste autoleasemaatschappijen. Wheels bedient multinationals met een wagenpark in Noord-Amerika. Onderdeel van de samenwerking is het aanbieden van wereldwijde geconsolideerde klantrapportages. Daarnaast hebben klanten toegang tot marktspecifieke expertise en lokale marktkennis. Ook zullen klanten volgens ALD profiteren van het feit dat het internationale wagenpark vanuit één contactpunt wordt beheerd, wat organisatorische efficiency met zich meebrengt.
"De merknamen ALD Automotive en Wheels zijn marktleiders met vergelijkbare klantprofielen en vergelijkbare serviceportefeuilles", zegt Gianluca Soma, ceo van ALD International. "Wij zijn van mening dat door onze ervaring en ons productaanbod te combineren, wereldwijd klanten kunnen profiteren van een verbeterde service. We zullen nog beter in staat zijn in te spelen op de specifieke behoeften van multinationals met wereldwijde wagenparken." James Frank, de ceo van Wheels, zegt: "Geen enkel ander samenwerkingsverband op het gebied van wagenparkbeheer biedt de brancheervaring, resources, financiële slagkracht, dekking en service die Wheels en ALD Automotive kunnen bieden."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding