Kuipers (38) wordt verantwoordelijk voor de afzet van Kwik-Fit Fleet in de verzekeringsmarkt. Hij volgt Sjoerd van Esch op en begon zijn carrière bij Achmea, waar hij diverse functies bekleedde. De afgelopen vier jaar was Kuipers werkzaam als Procurement Manager bij LeasePlan.

De Fleet Sales Director bij Kwik-Fit, Pieter Bikker, zegt dat "meer lease- en verzekeringsmaatschappijen in deze huidige economische situatie op zoek zijn naar partners die naast kwalitatieve service ook kostenvoordeel brengen. Steeds meer bedrijven weten Kwik-Fit daarom te vinden. Met name de productgroep autoruitservice versterkt de positionering van Kwik-Fit in de verzekeringsmarkt." Tegen die achtergrond verklaart hij de benoeming. "Aan Menno Kuipers de uitdaging om de positie van Kwik-Fit verder uit te bouwen."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding