Initiatiefnemer LeasePlatform heeft via LeaseTrader het poolmanagersconcept uitgebouwd naar een afgeschermd intranet voor haar eigen leasemaatschappijen.

Het is voor het eerst dat de poolmanager op zo’n grote schaal wordt gebruikt door leasemaatschappijen. Stilstaande leaseauto’s kunnen onderling tegen aparte prijzen en voorwaarden worden aangeboden. Voorbeeld: leasemaatschappij A heeft een Audi A6 stilstaan. Deze plaatst hem in de poolmanager, waardoor alle aangesloten leasemaatschappijen een bericht krijgen met complete informatie over en de beschikbaarheid van de auto. Op het moment dat leasemaatschappij B weet dat een klant op zoek is naar een auto kan leasemaatschappij B contact zoeken met leasemaatschappij A.

LeaseTrader is een onafhankelijke marktplaats op internet waar occasionleasecontracten worden aangeboden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding