Zestig Polo’s BlueMotion voor Burgers Ergon

Medewerkers van Heijmans-dochter Burgers Ergon gaan binnenkort groener rijden. LeasePlan levert voor het wagenpark zestig VW’s Polo BlueMotion.

Deze auto’s zijn zuinig (gemiddeld verbruik 1 op 30, aldus de fabrikant) en hebben daardoor een relatief lage CO2-uitstoot. De BlueMotions zijn een vervanging van het huidige model. Naast de wens voor een ‘duurzamer wagenpark’ hebben de bewezen betrouwbaarheid van Volkswagen en de samenwerking met de leverende dealers Autohaas in Apeldoorn en Van den Udenhout in Den Bosch tot deze beslissing geleid, zo meldt Heijmans. Burgers Ergon zet de Polo’s vooral in voor de montageafdeling. Alle leaseauto’s komen in een autopool. Monteurs en medewerkers die geen auto van de zaak hebben, maar voor bepaalde projecten wel mobiel moeten zijn, zullen de voornaamste berijders zijn van deze poolauto’s. Burgers Ergon is een onderdeel van Heijmans, een beursgenoteerde onderneming, actief in de sectoren vastgoed en woningbouw, utiliteitsbouw en techniek en infra. Vorig jaar liet Heijmans weten nog uitsluitend auto’s met milieulabel A, B of C in zijn wagenpark toe te staan. Deze maatregelen zijn een onderdeel van een groot aantal genomen acties om de CO2-uitstoot van Heijmans fors terug te dringen. Het bedrijf maakte er een rapport over dat is aan te vragen via duurzaamheid@heijmans.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zestig Polo’s BlueMotion voor Burgers Ergon - Automobielmanagement.nl

Zestig Polo’s BlueMotion voor Burgers Ergon

Medewerkers van Heijmans-dochter Burgers Ergon gaan binnenkort groener rijden. LeasePlan levert voor het wagenpark zestig VW’s Polo BlueMotion.

Deze auto’s zijn zuinig (gemiddeld verbruik 1 op 30, aldus de fabrikant) en hebben daardoor een relatief lage CO2-uitstoot. De BlueMotions zijn een vervanging van het huidige model. Naast de wens voor een ‘duurzamer wagenpark’ hebben de bewezen betrouwbaarheid van Volkswagen en de samenwerking met de leverende dealers Autohaas in Apeldoorn en Van den Udenhout in Den Bosch tot deze beslissing geleid, zo meldt Heijmans. Burgers Ergon zet de Polo’s vooral in voor de montageafdeling. Alle leaseauto’s komen in een autopool. Monteurs en medewerkers die geen auto van de zaak hebben, maar voor bepaalde projecten wel mobiel moeten zijn, zullen de voornaamste berijders zijn van deze poolauto’s. Burgers Ergon is een onderdeel van Heijmans, een beursgenoteerde onderneming, actief in de sectoren vastgoed en woningbouw, utiliteitsbouw en techniek en infra. Vorig jaar liet Heijmans weten nog uitsluitend auto’s met milieulabel A, B of C in zijn wagenpark toe te staan. Deze maatregelen zijn een onderdeel van een groot aantal genomen acties om de CO2-uitstoot van Heijmans fors terug te dringen. Het bedrijf maakte er een rapport over dat is aan te vragen via duurzaamheid@heijmans.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding