FGA Capital veilt elke 2 weken haar auto’s online in samenwerking met FleetSelect. De veiling van a.s. dinsdag is echter grotendeels gevuld met de faillissementsauto’s van Flex-Rent. Het gaat om 51 lichte bedrijfswagens van 2 tot vier jaar oud met kilometerstanden van rond de 100.000 en soms aanmerkelijk minder. Het gaat om Volkswagen Transporters, Iveco Daily’s en Fiats van de typen Doblò  en Ducato. Onder de te veilen auto’s bevinden zich gesloten bestelwagens, dubbele cabines met open en gesloten laadruimte en negenpersoons busjes. De veiling is nu al online te volgen en loopt door tot dinsdag 18 mei om 14.00 uur. Alle auto’s zijn voorzien van een uitgebreid inspectierapport met foto’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding