Daarmee speelt het bedrijf in op de groeiende vraag naar elektrische auto’s in de zakelijke markt. De laadpalen herkennen de aangesloten auto en meten de werkelijke energieopname.

Robbert van der Muyden, algemeen directeur van Business Lease Nederland:"Een groot aantal automerken komt op zeer korte termijn met volelektrische auto’s op de markt. De Think City is nu al leverbaar en onder meer Mitsubishi, Citroën, Peugeot, Nissan en Renault lanceren binnenkort hun elektrisch modellen. Veel bedrijven streven naar duurzame mobiliteit, waarbij de elektrische auto zeker een oplossing biedt." Elektrische auto’s dragen bij aan de vermindering van CO2 en een verbetering van de luchtkwaliteit. Business Lease beweert bovendien uitsluitend groene stroom af te nemen, waardoor de bij Business Lease opgeladen auto’s geen CO2 uitstoten.

 

De focus op elektrisch rijden is onderdeel van het Blue Care-programma dat Business Lease is gestart om zowel de kosten als de CO2-uitstoot van wagenparken te verlagen en waarbij ook bij niet elektrische auto’s de totale CO2-uitstoot gecompenseerd kan worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding